OKRESNÍ POHÁR FAČR - PŘEDKOLO

01.08.2017 14:08

 

ŠOŠŮVKA - SLOUP 0 : 6 ( 0 : 2 )

 

Sestava: POLÁK -  SYCHRA, TREFIL, OPLETAL, MUSIL, LESOVSKÝ, ŽILKA, ŠINDELKA, CRHÁK, SVOBODA, HLOUŠEK

 

Střídání: 46" KONEČNÝ za TREFILA

                46" LINDOVSKÝ za ŠINDELKY

                62" KLIMEŠ za HLOUŠKA

                85" ŠKVARENINA za KLIMEŠE

 

Branky: 7" CRHÁK PETR

            12" CRHÁK PETR

            71" KLIMEŠ MARTIN

            82" SVOBODA DIXIE

            85" ŽILKA PETR

            89" ŠKVARENINA PETR

 

Rozhodčí: PROKOP David  - ŠEBELA Václav, STLOUKAL Jaroslav

 

Diváci: 150

 

     Byl to zápas předkola OP Českého poháru. Oba týmy to braly jako přípravu na zahájení podzimní sezóny. Z našeho týmu odešel NAVRÁTIL do Rájce, ŠMERDA zanechal aktivní činnost, KUČERA je zraněný a PETRŽEL je zaneprázdněný příjemnějšími starostmi ( svatba ). Zkoušeli jsme 3 nové hráče a všichni by mohli být přínosem. Marek OPLETAL je z Voděrad. Matěj LINDOVSKÝ studuje v Brně a hrával I. B na Opavsku a Petr HLOUŠEK dosud nikde závodně nehrál. Domácím chybělo několik hráčů a tak výhra, která byla zasloužená nelze v žádném případě přecenit. O body se bude hrát určitě jinak a už za týden 6. 8., kdy se v rámci I. kola poháru představí Rudice ( sestoupila z I. B ) ve Sloupě, se pozná jak na tom opravdu herně jsme.

 

     Ve 4. minutě měli domácí po uličce šanci ke skórování, ale vše jsme vyřešili na poslední chvíli. V 5. minutě dlouhý pas stopera TREFILA našel kapitáa SVOBODY, ale jeho dobrý volej jde nad. V 8. minutě centruje zprava HLOUŠEK a CRHÁK hlavičkuje do sítě k PT - 1 : 0. V  10. minutě prošel střílený domácí centr podél brány až do autu. Ve 12. minutě měl po kiksu domácí obrany gól na noze ŽILKA, ale trestuhodně ji zahodil. O minutu později prošel ŽILKA přes 3 hráče, po jeho centru si CRHÁK pohrál s obránci a chladokrevně zvyšuje a 2 : 0. Po rozehrávce ze středového kruhu zasahuje na brankové čáře za už překonaného POLÁKA TREFIL. V 16. a 20. minutě si domácí brankář poradil se střelami stopéra OPLETALA a ŽILKY. Ve 21. minutě chytá Radim domácím tutovku. Ve 22. minutě má šanci SVOBODA, z dobré pozice místo obhozu gólmana placírkou, střílí sice prudce, ale pánu bohu do oken. Ve 24. minutě si ŠINDELKA při sóle příliš předkopl míč. Ve 28. minutě jde domácí střelecký pokus hodně vedle naší brány. Ve 32. minutě po ŽILKOVĚ centru zahráváme rok a po jeho zahrání má gól na hlavě CRHÁK, ale gólman byl na místě. Ve 36. minutě po CRHÁKOVĚ uličce obhazuje vybíhajícího brankáře ŠINDELKA, ale míč těsně míjí LT. Ve 38. minutě byla branka, jako už po několikáté, malá pro SVOBODY, jeho šance končí ránou mimo 3 tyče. Ve 39. minutě obešel ŽILKA i gólmana, ale ránu z úhlu vykopává domácí bek z brankové čáry do bezpečí. Ve 42. minutě se domácí dostali do šance, bohužel pro ně se pískal ofsaid.

 

     II. půle začala oboustranně útočně, domácí byli v úvodu útočnější. Ve 49. minutě zahrávali roh, Radim boxuje, dorážka končí nad břevnem. V 52. minutě po dobré kombinaci trefují domácí naši PT, od ní se balon odrazil do Radimovi náruče. Hra se vyrovnala, v 54. minutě končí ŽILKŮV průpnik rohem, ale bez využití. V 60. minutě po evidentním ofsaidu domácích se nenechal překvapit POLÁK a pádem pod nohy zlikvidoval jim tutovku. V 62. minutě si Radim smlsnul z dalekonosným pokusem domácích. V 70. minutě končí průnik LESOVSKÉHO zleva rohem. V 71. minutě centruje SVOBODA, přetažený míč vrací před bránu hlavou CRHÁK a KLIMEŠ zvyšuje střelou k LT na 3 : 0. V 74. minutě jde falšovaná střela domácích jen těsně vedle LT.  V 78. minutě našel LESOVSKÝ CRHÁKA, ten uvolnil SVOBODY, který ač v gólové pozici ještě hledal KLIMEŠE, ale překombinovaná akce končí na domácích kopačkách. V 79. minutě zkouší CRHÁK pozornost domácího brankáře, ale ten jeho ránu z vápna likviduje. V 81. minutě po nejhezčí akci v  utkání, kdy míč putoval od MUSILA k ŠINDELKOVI, který přihrál do běhu CRHÁKOVI a jeho zpětnou přihrávku poslal nekompromisně za záda brankáře SVOBODA - 4 : 0. V 83. minutě je při náběhu faulován ŽILKA a sám z penalty zvyšuje už na 5 : 0. Bylo to v duchu, gólman k jedné tyči, pravé, míč k opačné. V 85. minutě likviduje náběh LESOVSKÉHO brankář, při dorážce je faulován CRHÁK, ale trestný kop KONEČNÉHO jde vedle. V 87. minutě našel ŠINDELKA ŠKVARENINY a ten po 2 minutovém pobytu na hřišti vymetl z velkého vápna levou šibenici - 6 : 0.